fredag 23 mars 2012

Veckan som gått

Vi har gett Götenehus lite mer information att arbeta med under veckan. Vi har spikat en del detaljer, som att takkuporna försvinner och istället glasar vi in verandan på baksidan. Vi hade hoppats på att de skulle få fram nya ritningar till oss innan helgen, men icke. Vi får helt enkelt ge oss till tåls och vänta tills på måndag. Förhoppningsvis är det bara småjusteringar som måste göras efter denna omgång. Vi vill få in bygglovshandlingarna så snart som möjligt.

Trots att vi inte har gjort så mycket denna vecka så går det framåt ändå. Andreas har pratat med grävmaskinisten som ska anlägga tomten och lägga ner VA stammen och han lyckades räta ut en del frågetecken. Vi har även bokat in ett möte med kommunen nästa vecka för att lösa VA problematiken. Vi får säkert anledning att återkomma till båda ämnena under kommande veckor.


Både idag och igår har vi åkt ut till Kilenegården efter att Andreas slutat jobba. Det känns mer och mer rätt ju längre tiden går. Det är en fantastisk tallskog som kommer att omge oss. När man springer 4,8 km spåret så ser man vårt tomt, det kan inte vara mer än hundra meter bort. Vilken oerhörd lyx att kunna ta skidorna direkt till spåret eller springa rakt ut i skogen och ut på en perfekt sågspånad stig.

 /Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar