tisdag 2 april 2013

17 dagar till inflytt, full fart framåt...

Det närmar sig inflytt och vi börjar få vittring. Den 19:e april är det bokat slutbesiktning och sen bor vi på Rud Höjden. Det är svårt att föreställa sig att det faktiskt är på riktigt.

Just nu händer det massor i huset. Snickarna sätter paneltak på övervåningen och det kommer vara klart imorgon. Plattsättaren är i full gång med badrummet på övervåningen. Idag kapades så många kakelplattor att brandlarmet löste ut mitt på dagen. Lite oroande när det börjar blinka små röda eldar i mobilen när man sitter i möte. Nu brinner huset ner... men det var bara Pippo som kaklade lite. Målaren håller för fullt på att spackla alla gipsskarvar och Andreas försöker hinna få klart väggen ute i garaget innan pumpen ska installeras på måndag. Toaproblemet är löst med att alla killar får sitta ner när de kissar. Nej, jag bara skojar. Det är tydligen inte aktuellt. Snickarna ska bygga en låda och toaletten byts mot en där avloppet går ut bakåt istället för nedåt. Problem löst!

Badkarshörnan. Klassiskt 20*20 blank kakelplatta pryder väggarna. Varför krångla till det?
Fönster och plats för en av de två kommoderna. I fönstret och på fler ställen runt om i badrummet föreställer jag mig härliga gröna växter som gör rummet ombonat och mysigt. Några gott doftande tvålar och lite levande ljus så är det komplett.
Andreas kämpar på ute i garaget. Slipat och nymålat. Imorgon är det dags för taket.
/Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar