lördag 9 mars 2013

Inköpslördag

Idag har vi haft en lugn dag med en liten iköpsrunda på Ikea. Vi började dagen med att åka ut och hämta släpkärran och sedan en tur till Stuvbutiken. Men för en gång skull hittade vi inte något vi tyckte var bra. På Ikea blev det först lunch och sen hämtade vi ett handfat och tre kommoder. Nu ska vi bara fixa blandare till alla dessa handfat, det får bli näthandel för hela slanten. Återkommer med bilder på det senare i veckan.  På eftermiddagen var vi en stund i huset och kollade in allt som hunnit göras sedan igår lunch. Det går snabbt nu!

Inhandling av badrumsmöbler på Ikea. Alicia och Alexander saknade hästköttbullarna idag, det blev fisk och pommes i restaurangen istället.

"Det är ett flygplan", sa Alicia och Alexander är andrepilot.

Inspektion av vårt finfina trestavs vitlackade askgolv, inköpt på Byggmax. Det blir precis så fint som vi föreställt oss och snickarna hade inget att klaga på vad gäller kvaliteten.
Vår kommunikation med Stefan och Björn fungerar perfekt. Andreas skriver små meddelanden på lappar och på väggarna och det blir rätt varje gång. Alla saker vi nämner i förbifarten att vi vill ändra eller få gjorda kommer de ihåg och fixar. Stor tumme upp till två mycket yrkesskickliga herrar. I detta fall gällde det att skruva en högtalarlåda tät vilket gjorts utan annan kommunikation än ett meddelande på badrumsväggen. Snyggt och effektivt!
Första väggen i vår badrumsnisch. Längtar efter att ta en dusch.
/Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar