onsdag 11 april 2012

Qvesarum, min nya favorit på nätet

Imorgon kommer Thomas från Götenehus till Karlstad och förhoppningsvis har han med sig kompletta bygglovshandlingar att lämna in till kommunen. Håll tummarna att allt sitter nu och att inte något krånglar.

Idag har jag funderat på badrum. Vi har valt att inte köpa den inredning som Götenehus har som standard eftersom vi tycker att den är lite tråkig och framför allt standardbetonad. Alla tvättkommoder ser ungefär likadana ut, två fyrkantiga utdragslådor gärna i högblank vit lack och ett ganska enkelt handfat och blandare i modern stil. Det är inte så jag vill ha det.

Vi har ett STORT badrum, 13 kvm plus bastu. Det kräver lite möbler, modell större. En tvättkommod kan kosta ungefär hur mycket som helst och det finns två vägar att gå. Antingen tar man budgetvarianten, IKEA, och gör det bästa av situationen eller så går man "all in" och väljer något helt annat. Vi har inte riktigt bestämt vilken väg vi ska gå än. Väljer vi Ikea så blir det två likadana kommoder bredvid varandra för att det inte ska se fjuttigt ut.


Ikea, Hemnes. Kostar 2195 kr och vi behöver två stycken.
Qvesarum, 16300 kr


Lägger man till en snygg blandare och spegel till Ikeas kommod så kan det bli riktigt bra.

Qvesarum blandare 1595 kr
Vi behöver även ett badkar, gärna ett riktigt i gjutjärn med tassar. För att spara lite pengar kan man köpa ett begagnat badkar och emaljera om det. Sen lägger vi till en ny och vacker blandare.

Qvesarum 4390 kr

Det blir även två duschar inbyggda i en nisch. En vilstol, blommor, handdukar, vackra tvålar och levande ljus. Golvet blir förmodligen schackrutigt, klassiskt. Jag kommer gå upp fyra timmar före resten av familjen bara för att få njuta av badrummet. Det kommer att bli fantastiskt.


Inspiration

 /Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar