onsdag 18 april 2012

Garageplanering

Idag var jag i kontakt med Lundqvist Trävaru, som ska leverera garaget. De är mycket servicevänliga. Samuel heter han som hjälper mig med beställningen. På ett föredömligt snabbt sätt har han tagit fram nya bygglovshandlingar på min begäran. Den senaste ändringen i bygglovshandlingen är en fönsterrad på långsidan och att garaget flyttas in på tomten för att få mer plats för parkering framför portarna. I tidigare förslag har garaget legat 5 m från gatan. Det är i minsta laget. Inte kul om snöplogen får tag i dragkroken när den dånar förbi... Nu flyttas garaget så att det blir ca 10 m till gatan.


Leveranstiden för garaget är 6-7 veckor. Vår tidsplan säger att garaget ska vara stomrest i slutet av juni. Innan dess skall tomten grovplaneras och platta gjutas. Och så behöver vi självklart ett bygglov. Ansökan lämnas förhoppningsvis in denna vecka.

I väntan på att garaget blir klart har jag sökt inspiration på nätet. Följ länken för diskreta budgetgarage i enkel stil...  http://www.luxury4play.com/automotive/36568-worlds-most-beautiful-garages-exotics-insane-garage-picture-thread-50-pics.html

/Andreas


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar