söndag 26 maj 2013

Vi jobbar på

Våra blogginlägg har fått stått tillbaks för alla jobb vi har lagt ner på huset senast veckorna. Vi har fort ambitioner att blogga om vårt husbygge men det kanske inte blir fullt så ofta som tidigare. När vi bodde i lägenheten fanns det inte så mycket annat att göra på kvällarna. I huset är det lite annorlunda, det finns alltid något att göra. Vi ska försöka bättra oss och lägga in lite bilder då och då. I veckan  kommer de och gräver för fiber så snart har vi en bättre uppkoppling. Just nu går det så långsamt så att det ibland inte ens fungerar att ladda upp bilder, som idag tex.

Snickarna är fortfarande inte riktigt klara, de har tagit paus i arbetet med vårt hus då de väntar på leverans av saknade saker. De ska dyka upp denna vecka och göra klart det sista. Vi håller tummarna att det stämmer och att det äntligen ska bli klart. Även målaren har en del saker kvar att göra men när han kommer vet vi inte riktigt. Det är väl tjatkampanj som gäller!?!

Under veckorna som gått har vi fått hyfsad ordning på tomten. Andreas har krattat slänter varje ledig stund och idag har vi turats om med krattadet. Gräsfrön är inhandlade på Plantagen och vår gamla gödselspridare har hämtats från långtidsförvaring i Åmål. Vår plan är att haka fast den bakom gräsklipparen och sprida fröna jämnt och fint. Denna vecka ska fröna ner i jorden... Vi får se om gödselspridaren fixar jobbet. Sen är det bara att hoppas på en regnig sommar:-)

Vi har fått en leverans av möbler också. En stor soffa inhandlades på europamöblers outlet och levererades i veckan. Den blev riktigt fin. Inte fullt så bra blev det matbord vi beställt. När vi ställt det på plats upptäckte vi att det är skadat i skivan. Så det är bara att skicka tillbaks.

Snart har vi nya grannar också. Det står lastbilar på grannfastigheten, redo för stomresning av de parhus som ska byggas på området bredvid oss. Kul med nya grannar.


/Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar